Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPASNOST NA CESTI

Vozio pijan i unatoč zabrani vožnje pa još i ignorirao policiju: Nakon triježnjenja završio iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vozač opela unatoč zabrani vožnje i tome što je bio pijan ignorirao je signale policije da se zaustavi pa je završio u zatvoru gdje bi mogao provesti 60 dana.

Nakon što je u više navrata u Velikoj Gorici ignorirao upaljene zvučne i svjetlosne signale na policijskom vozilu, policija je zaustavila 46-godišnjeg vozača opela.

Ubrzo je i uhićen jer se pokazalo da je vozio automobil pod utjecajem 2,31 promila alkohola, ranijom zabranom vožnje i poništenom vozačkom dozvolom zbog sakupljenih kaznenih bodova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhvatili ga u subotu Pušio joint za vrijeme vožnje, nevezan, bez vozačke i bilo kakvog dokumenta: Dobio nevjerojatnu kaznu
Pročitajte i ovo Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic) Kažnjen već deset puta Uhvaćen za volanom pijan i bez vozačke: Kažnjen s 45 dana zatvora, 11.000 kuna i dvije godine bez dozvole

Nakon otriježnjenja odveden je na sud koji mu je izrekao nepravomoćnu zatvorsku kaznu u trajanju od 60 dana, dok je temeljem rješenja o zadržavanju prepraćen u zatvor na 12 dana, izvijestila je zagrebačka policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene