Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oba su uhićena

Pijan namjerno autom udario 38-godišnjaka, a onda su se i potukli. Razlog je stvarno bizaran

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Cropix
Oba su muškarca uhićena nakon incidenta, a uzrok sukoba je bizaran.

Policija je privela 68-godišnjeg vozača iz Prozora kraj Otočca koji je u utorak pijan namjerno automobilom nasrnuo na 38-godišnjeg sumještanina i udario ga, zbog čega će biti kazneno prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Ličko-senjska policija u četvrtak je objavila kako je kriminalističkom istragom utvrdila da je 68-godišnjak, vozeći s 1,54 alkoholnih promila, automobilom skrenuo prema 38-godišnjaku i udario ga u donji dio tijela.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod benzinske Makljaža u Zagrebu: Nasilnici pretukli dvojicu mladića, jedan prebačen u bolnicu

Obojica su se zatim potukla te su u tučnjavi lakše ozlijeđeni, pa će mlađi muškarac prekršajno odgovarati zbog remećenja javnog reda i mira.

Policija je uhitila i jednog i drugog, a napadača je predala pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti odveden na saslušanje u Općinsko državno odvjetništvo.

Neslužbeno se doznaje kako je do sukoba došlo jer je 38-godišnjak čistio kanal za odvodnju oborinskih voda koji je u vlasništvu 68-godišnjaka, pa je na njega namjerno naletio automobilom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene