Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoreni su

Pali dileri na području Omiša: Zaplijenjeni gotovo kilogram amfetamina i digitalna vaga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dva muškarca, 33-godišnjakom i 24-godišnjakom, koje policija sumnjiči za dilanje droge.

Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja na području Omiša obavljene su pretrage doma i drugih prostorija koje koriste 33-godišnjak i 24-godišnjak.

Pročitajte i ovo Policijski auto Smrt u Srinjinama Tragedjia blizu Splita: Muškarac pao sa skele i umro Ilustracija Pronađeno 20 kilograma U Zagrebu pala dvojica dilera: Nabavljali drogu, skrivali, vagali pa preprodavali

Tijekom pretrage doma i drugih prostorija koje koristi 33-godišnjak pronađeno je i zaplijenjeno 901,8 grama amfetamina zapakiranog u šest PVC vrećica. Pretragom doma koji koristi 24-godišnjak pronađena je vaga za precizno mjerenje.

Policija obojicu sumnjiči da su nabavljali i skrivali drogu u stanu 33-godišnjaka. Tamo su je vagali i pakirali u manja pakiranja kako bi je prodali.

Sumnja se i da je 24-godišnjak u travnju na području Omiša trećoj osobi prodao 103 grama droge amfetamina. Obojica su pritvorena uz kaznene prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene