Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otrovao se ugljičnim dioksidom nastalim vrenjem mošta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlado Bukvić (1955) iz Koprivnice danas je između 10 i 18 sati smrtno stradao u podrumu vikendice uslijed trovanja ugljičnim dioksidom nastalim vrenjem mošta, izvijestila je Koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Bukvića je, u vikendici u predjelu vinograda Močile, u besvjesnom stanju pronašao njegov susjed u vinogradima. Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne medicinske pomoći Opće bolnice u Koprivnici, koja je konstatirala smrt.

Pročitajte i ovo Kružni tok u Koprivnici stoje i stari znakovi VIDEO Nije svima sjeo novi kružni tok, vozači su zbunjeni: Čak voze i preko njega Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja

Obavljenim očevidom i izvršenim pregledom od strane mrtvozornika nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, već je utvrđena smrt uslijed trovanja velikom koncentracijom ugljičnog dioksida nastalom fermentacijom mošta u prostoriji. 

O događaju je izvješten dežurni istražni sudac Županijskog suda u Koprivnici, koji nije odredio obdukciju. Koprivnička Policijska postaja će o događaju podnijeti izviješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene