Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao se

Nakon pet dana u bijegu uhićen muškarac koji je prebio ženu i ubio psa

Policija je objavila kako je uhitila Davora Firića koji je bio u bijegu nakon što je u obiteljskoj kući pretukao ženu i ubio psa.

Policija je nakon pet dana potrage uhitila 59-godišnjeg Davora Firića iz Klisa pod sumnjom da je pretukao ženu i ubio psa.

Radi se, naime, o dojavi o nasilju u obitelji koju je policija dobila u utorak u 23:50 sati. Ispred obiteljske kuće policajci su zatekli ženu s vidljivim ozljedama. Nakon što su ušli u kuću kako bi pronašli nasilnika, shvatili su da on nije tamo, ali su pronašli mrtvog psa. Odmah su krenuli u potragu za njim.

Firiću ovo nije prvi incident ovakvog tipa, piše Dalmatinski portal. Prije sedam godina na igralištu je izudarao suprugu, a potom se s maloljetnom kćeri zatvorio u kuću i prijetio da će ubiti sebe i nju. Imao je automatsku pušku. Podignuta je specijalna i interventna policija, a pregovori s Firićem potrajali su pet sati.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić i Josipa Rimac Vrlo prisan odnos Isplivale nove poruke, Rimac slala Brkiću: "Turudić mi je rekao: Budi mirna, nema privođenja..."

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović U iščekivanju Ustavni sud u utorak odlučuje o dva važna pitanja, odluke će objaviti priopćenjem

Kako piše Dalmatinski, Firić se nakon provoda u Dugopolju posvađao s partnericom. Slomio joj je nos i nanio teške ozljede oka, a slomljen joj je i skočni zglob. Nakon incidenta je pobjegao. U srijedu, dan kasnije, je Firić u nekoliko navrata najavljivao svoju predaju, no to se ipak nije dogodilo pa su u policiji zaključili da ih zavlači i kupuje si vrijeme. Popodne je raspisana tjeralica i objavljena njegova fotografija, a s obzirom na nasilnu prošlost bjegunca za njim tragaju sve raspoložive snage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene