Obavijesti Video Pretražite Navigacija
divljanje u Rovinju

Uznemiravao putnike u busu pa policajcima prijetio smrću i pljuvao na njih, a boluje od zarazne bolesti

Ilustracija
Ilustracija Foto: MUP
Istarska policija javila je kako je osumnjičeni 44-godišnjak narušavao javni red u autobusu, a potom je prijetio policijskim službenicima i pljuvao po njima, iako boluje od zarazne bolesti.

Muškarac (44) uznemiravao je putnike u autobusu i ugrožavao sigurnost vožnje u Rovinju u srijedu 13. rujna oko 17:45, pa je vozač zaustavio autobus ispred policijske postaje i zatražio pomoć policije.

Policajci su ga upozorili, no 44-godišnjak se nije smirio, već ih je vrijeđao i omalovažavao te pokušao otići s mjesta događaja, pa su nad njim uporabili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju. Muškarac se i tamo agresivno ponašao.

Pročitajte i ovo Pretraga vrta Ovom se nitko nije nadao Nevjerojatan obrat u slučaju nestale Maddie! "Plaćen mu je golem iznos, ali..."

Prijetio je policajcima smrću, a onda i počeo pljuvati po njima i prijetiti da će ih zaraziti, s obzirom na to da boluje od zarazne bolesti.

Pročitajte i ovo Ilustracija opasan pronalazak Počeo renovirati kuću, ali odmah je morao zvati policiju: Ovoga ima sve više

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u petak u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene