Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuje se identitet

Velika tragedija u Istri: U zapaljenom automobilu poginula su dva brata?

Aktualno Galerija Nesreća u Istri - 1 Nesreća u Istri - 1 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Nesreća u Istri - 2 Nesreća u Istri - 2 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Nesreća u Istri - 3 Nesreća u Istri - 3 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Nesreća u Istri - 4 Nesreća u Istri - 4 Foto: Damir Skomrlj/Cropix +3 Nesreća u Istri - 5 Galerija 1/8 >>
Policijski službenici još uvijek utvrđuju okolnosti prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale dvije zasad nepoznate osobe.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 17:45 na području Lupoglava u Istri poginule su dvije osobe. Automobil je u potpunosti izgorio, a po dolasku hitnih službi, pronađene su dvije osobe koje su izgorjele do neprepoznatiljivosti. Istarski portal piše da je riječ o dva brata.   

Policija je izvijestila da je vozač automobilom pulskih registracijskih oznaka kretao se lokalnom cestom od naselja Brest pod Učkom prema Lupoglavu.

Dolaskom na ravni dio, gdje je cesta u padu, vozač je prešao na lijevu stranu i udario u stablo uz lijevi rub kolnika. Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se. Automobil je u potpunosti izgorio, a u njemu su pronađena tijela dviju osoba.

Pročitajte i ovo Provjereno Sukošan - 1 Prevara ili snalažljivost Općina dijelila zemljište u bescjenje da se vrate mladi, a niknule vile za iznajmljivanje: Načelnikov odgovor je genijalan

Policijski službenici obavili su očevid, a nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela radi utvrđivanja uzroka smrti, kao i vještačenje vozila. Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće i identitet osoba koje su pronađene u vozilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene