Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

VIDEO/FOTO Buktinja progutala restoran u poznatom izletištu, vlasnici shrvani: "Ostali smo bez svega"

Aktualno Galerija Požar u restoranu Mlinski kamen - 4 Požar u restoranu Mlinski kamen - 4 Foto: Edina Zuko/Pixsell Požar u restoranu Mlinski kamen - 3 Požar u restoranu Mlinski kamen - 3 Foto: Edina Zuko/Pixsell Požar u restoranu Mlinski kamen - 1 Požar u restoranu Mlinski kamen - 1 Foto: Edina Zuko/Pixsell Požar u restoranu Mlinski kamen - 2 Požar u restoranu Mlinski kamen - 2 Foto: Edina Zuko/Pixsell +0 Požar u restoranu Mlinski kamen Galerija 1/5 >>
Poznato izletište i restoran u blizini Petrinje, Mlinski kamen, izgorio je u petak prijepodne. Srećom, nema ozlijeđenih osoba.

Izgorio je restoran Mlinski kamen nedaleko od Petrinje. Bio je poznato izletište. Kako su nam rekli iz policije, u požaru koji je izbio oko devet sati u petak nema ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Spašavanje na Biokovu Ozlijeđen je FOTO Ah, te japanke! HGSS-ovci mladića s Biokova spuštaju užetom: "Ovo je najgori slučaj koji sam vidio"

U Mlinskom kamenu shrvani su tim nemilim događajem. "Ostali smo bez svega, ali napravit ćemo drugi, bolji i ljepši", poručili su. Pretpostavljaju da je požar buknuo u kuhinji.

Iz JVP-a Petrinja rekli su kako je požar lokaliziran oko 11:10. Na terenu je bilo 27 vatrogasaca. Zasad uzrok nije poznat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene