Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVI SU PRIVEDENI

Tjerali maloljetnika da plastičnim pištoljem pljačka trgovine: Šteta od krađa teška gotovo 16.000 kuna

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pritvorena su dvojica 25-godišnjaka i maloljetnik kojega su ova dvojica nagovarali da uz prijetnju plastičnim pištoljem i maskiran na području Dugog Sela i Vrbovca pljačka trgovine i kiosk, odakle je odnio novac i cigarete u vrijednosti gotovo 16.000 kuna.

Iz zagrebačke policije u subotu su priopćili kako su dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom, ne navodeći mu godište, i dvojicom 25-godišnjaka zbog sumnje da su počinili četiri razbojništva.

Utvrđeno je da su u drugoj polovici rujna uglavnom u večernjim satima automobilom dolazili do trgovina te do jednog kioska u kojima je maloljetnik, maskiran kapuljačom i maskom preko lica, pljačkao novac i duhanske proizvode, uz prijetnju pištoljem za koji se naknadno utvrdilo da je plastičan. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 15.900 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Filmske scene u zagrebu Kod Autobusnog kolodvora opljačkao poštare: "Stigao je na skuteru i uperio pištolj"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječnici mu se bore za život Napunio bankomat eksplozivom i zamalo raznio i sebe: Razbojnik iz Sesveta umjesto da bježi, sav krvav ostao čekati hitnu

Po dovršetku istrage sva trojica predana su pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog razbojništva dostavljena je mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene