Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijeti joj zatvor

Mlada majka uhvaćena u krađi odjeće u poznatoj trgovini: "Mislila sam platiti, ali..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U svoju obranu rekla je kako je tog dana isprobavala odjeću koju je namjeravala kupiti. Međutim, nije znala objasniti zašto je škarama skidala zaštitu i etikete.

Za 28-godišnju ženu državni tužitelji zatražili su šest mjeseci zatvora nakon što je uhvaćena u krađi u jednoj trgovini sa sportskim asortimanom. Osumnjičena je, prema optužnici koja je podignuta ovih dana, da je sredinom prosinca na širem zagrebačkom području ušla u trgovinu te uzela crne ženske tajice, dvije roza ženske majice s kapuljačom, torbicu crne boje te gornji i donji dio ženske trenirke crne boje, piše Danica.

Prema dopisu iz trgovine, sva ukradena roba je marke Adidas, vrijedna oko 1900 kuna. U svoju obranu rekla je kako je tog dana isprobavala odjeću koju je namjeravala kupiti. Međutim, nije znala objasniti zašto je škarama skidala zaštitu i etikete.

"Odjeću sam potom nosila na blagajnu, a dvije stvari ostale su mi u torbi prilikom isprobavanja. Skinula sam zaštitu na nekim artiklima, ali sam i tu odjeću stavila na blagajnu. Kad sam izlazila, začuo se zvuk. Zaštitar je potrčao za mnom, a i ja sam također počela trčati", branila se Tea. 

Pročitajte i ovo Ilustracija UHIĆEN JE Iz ormarića restorana ukrao napojnice! Kada vidite o kojoj se cifri radi, zavrtjet će vam se u glavi

"Kad sam se vratila, pokazala sam mu svoju torbu i vrećice. Imala sam namjeru platiti svu robu, osim jedne majice s kapuljačom i crnih tajica. Ostale stvari mislila sam platiti kad dođem s bankomata s novcem. Zaštitu sam jednostavno prerezala škarama koje sam ponijela sa sobom.

Nažalost, nisam stigla do bankomata. Shvatite me, nalazim se u teškoj financijskoj situaciji, a volim kupovati kvalitetnu markiranu odjeću“, branila se Tea, inače udana majka malodobne djece.

Tužitelji za nju ovaj put traže bezuvjetnu kaznu zatvora jer je ranije bila pravomoćno osuđena za krađu odjeće na uvjetnu zatvorsku kaznu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene