Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen je

Čekićem joj provalio u kuću i opljačkao 73-godišnjakinju: Zanimljivo je čime je prijetio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Uhićen je razbojnik koji je lani početkom prosinca na otoku Murteru čekićem provalio u kuću 73-godišnjakinje i uz prijetnju pištoljem, za koji je kasnije utvrđeno da je replika pravoga, opljačkao ju za ukupno 132 eura.

Šibensko-kninska policija u petak je priopćila o dovršenoj kriminalističkoj istrazi nad 34-godišnjakom osumnjičenim da je u noći 2. prosinca počinio razbojništvo u mjestu Jezera.

Prvo je čekićem provalio u obiteljsku kuću 73-godišnjakinje, nakon čega joj je replikom pištolja zaprijetio i zatražio da mu preda novac. Kako je bio ustrajan u svom naumu, ona mu je predala 132 eura, nakon čega je uspjela pobjeći iz kuće dok se razbojnik nije udaljio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šteta nekoliko tisuća kuna Filmske scene kod Maksimira: Dvojac napao pa zaprijetio oružjem vozaču taksija

Tijekom istrage su temeljem sudskog naloga pretraženi prebivalište i osobni automobil osumnjičenog, pri čemu je pronađena odjeća u koju je bio odjeven kada je pljačkao, kao i replika pištolja te čekić.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVI SU PRIVEDENI Tjerali maloljetnika da plastičnim pištoljem pljačka trgovine: Šteta od krađa teška gotovo 16.000 kuna

Uz kaznenu prijavu šibenskom Županijskom državnom odvjetništvu predan je pritvorskom nadzorniku.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene