Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasljednik modela One-77

Aston Martin sprema novi 'superautomobil'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Aston Martina stiže vijest kako vodstvo ovog proizvođača razmatra planove za razvoj i proizvodnju novog tzv. flagshipa, odnosno predvodnika ponude ili, drugim riječima, novi superautomobil.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U skladu s trendovima Aston Martin službeno najavio crossover, nove platforme i obnovu ponude Slika nije dostupna Prikladan prijevoz [VIDEO] Aston Martin DB10 posebno za Bonda, James Bonda

Konkretnije, astonov šef Andy Palmer je u svom posljednjem intervjuu britanskom AutoExpressu na pitanje o glasinama koje kruže o novom superautomobilu izjavio kako "gdje ima dima ima i vatre". Naime, Palmer je potvrdio kako se razmatra nekoliko studija i prijedloga potencijalnog dizajna ovog automobila.

Upitan hoće li u kreiranju novog Astona sudjelovati Adrian Newey, poznati britanski F1 stručnjak kojeg mnogi smatraju i najboljim u tom sportu, Palmer je izjavio kako za sada nema programa u kojem Newey surađuje s Aston Martinom. Ipak, Palmer je potvrdio kako bi s njim svakako htio surađivati.

Što se tiče same odluke o razvoju i proizvodnji novog tzv. flagshipa Palmer je rekao kako će ona biti donijeta do kraja ove godine, no s proizvodnjom se neće žuriti. Drugim riječima, čak i ako dobije zeleno svjetlo, ovom se automobilu ne treba nadati u sljedeće dvije do tri godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene