Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Prikladan prijevoz

[VIDEO] Aston Martin DB10 posebno za Bonda, James Bonda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Londonu je najavljen novi dvadeset i četvrti film iz serije o Agentu 007, koji će usput rečeno nositi naziv SPECTRE, no nama važnija vijest je ona o Aston Martinu DB10.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi crossover Aston Martin dao zeleno svjetlo konceptnom DBX-u Slika nije dostupna U skladu s trendovima Aston Martin službeno najavio crossover, nove platforme i obnovu ponude

Konkretnije, riječ je o novom automobilu, za sada, namijenjenom isključivo upotrebi u ovom filmu. Trenutno nema konkretnih podataka o samom vozilu, a koliko prema fotografijama možemo zaključiti radi se o vozilu koje ima prepoznatljive značajke ovog britanskog branda i koji bi u jednu ruku mogao najaviti smjer kretanja dizajna budućih aston martinovih modela.

Pretpostavljamo i kako će ga pokretati trenutni V12 iz trenutne ponude ovog proizvođača, a navodno će biti proizvedeno ukupno deset primjeraka i baš svi će biti namijenjenu snimanju.

Na kraju dodajmo kako je upravo započelo snimanje spomenutog filma koje će biti odrađeno na raznim lokacijama širom svijeta, a premijera je zakazana za 6. studeni iduće godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene