Obavijesti Video Pretražite Navigacija
trump odbio sudjelovati

Bidenova kampanja ne pristaje da treća debata bude krajem listopada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja predsjedničkog kandidata demokarata Joea Bidena odbacila je ponudu tima predsjednika Donalda Trumpa da se treća debata održi 29. listopada.

"Trump je danas odlučio povući se iz debate 15. listopada. Nepredvidivo ponašanje ne dopušta Trumpu da promijeni kalendar i izabere nove datume", rekla je Kate Bedingfield, Bidenova glasnogovornica, nakon što je  Donald Trump odbio sudjelovati na virtualnoj debati predviđenoj za 15. listopada.

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864. Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Trump je predložio da se preostale dvije predsjedničke debate odgode za po tjedan dana kako bi se održale oči u oči, a ne virtualno.

Bedingfield je izjavila da je Joe Biden pristao da se debata s idućeg tjedna prebaci na 22. listopada, ali ne želi da se treća debata pomakne na 29. listopada

"Donald Trump se može pojaviti ili to može ponovno odbiti. To je njegova odluka", rekla je.

Trumpova kampanja je priopćila da je voljna odgoditi predstojeću predsjedničku debatu za tjedan dana, ali ustrajava na tome da se održe tri debate i to zadnja 29. listopada, nekoliko dana prije predsjedničkih izbora 3. studenoga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene