Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivana Brkljačić druga u Varšavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska bacačica kladiva Ivana Brkljačić osvojila je drugo mjesto na EAA mitingu u Varašavi s hicem od 72,48 metara. Prvo je mjesto sa 73,50 m osvojila bivša olimpijska prvakinja iz Sydneya 2000, domaća bacačica Kamila Skolimowska.

Najniže mjesto na pobjedničkom postolju pripalo je trećeplasiranoj Francuskinji Stephanie Falzon (71,91).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istina o incidentu Ivana Brkljačić: Samo sam se branila, a mediji i dalje pišu laži Slika nije dostupna U sljedećem Red Carpetu gledajte... Red Carpet: Ekskluzivni intervju s Ivanom Brkljačić

Hrvatska rekorderka u kladivu nije bila prezadovoljna prikazanim u poljskoj metropoli, no, naglasila je i pozitivne strane ovakvog nastupa.

'Svi moji daleki hici izašli bi izvan sektora ili bih pogodila mrežu, a niti taj od 72,48 metara nije bio tehnički dobar. U svakom slučaju, više nikada neću najavljivati pobjedu, jer kada mislim da sam najbolja, onda ovakvo završim. Nema veze, treba izvući pouke iz ovakvog natjecanja, budući da se ne sjećam nestabilnijih hitaca na nekom mitingu u posljednje dvije godine. Dobra je vijest da sam s ovim drugim mjestom osigurala nastup na Svjetskom atletskom finalu u Stuttgartu, te se sada mogu na miru pripremati za Olimpijske igre u Pekingu. Uvjerena sam da će već slijedećeg vikenda na Atletskom kupu Bruno Zauli u Istanbulu biti bolje', zaključila je Ivana Brkljačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene