iskoristila vikend

Ni mladenačke pletenice nisu sakrile njezin seksepil, ova ljepotica oduševi svaki put kada izađe iz kuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk nerijetko i običnu šetnju pretvori u modno događanje zbog svojih kombinacija, a ovoga puta iz kuće je izašla s mladenačkim pletenicama.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, lijepa Irina Shayk (35) vikend je iskoristila za šetnju sa svojom kćerkicom po New Yorku. Dok je uživala na proljetnom suncu, svi su se okretali za njom, a mnogi se na internetu u komentarima slažu da joj mladenačke pletenice stoje savršeno.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Kako god da izašla iz kuće, Irina uvijek oduševi svojom pojavom, a uvijek i pomno pazi na svoj istančani stil. Ulice New Yorka redovito upravo zbog toga pretvori u modnu pistu, a fotografima je omiljena meta kad god je ugledaju.

Inače, ruska ljepotica je kroz svoje modne angažmane prikupila bogatstvo koje se procjenjuje na 15 milijuna dolara. Još više od njezinog seksipila veza s glumcem Bradleyem Cooperom s kojim ima i četverogodišnju kći Leu. Njih dvoje zajedno su bili od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima i zajedno se brinu o kćeri.

Shayk nije imala lako djetinjstvo jer je kao tinejdžerica izgubila oca koji se nije uspio izboriti s upalom pluća. Zbog toga je njena obitelj bila suočena sa siromaštvom i njezina majka je morala raditi dva posla kako bi ih prehranila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene