Irina Shayk doputovala je u Milano zbog poslovnih obveza, a tijekom ulaska u kombi poglede je privukao izgled njezine odjeće na škakljivom mjestu.

Galerija


Irina Shayk (35) jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a uvijek ju viđamo u besprijekornim izdanjima, bilo u javnosti, bilo na društvenim mrežama. 

Vezani članci Irina Shayk - 7 S njom nikad dosadno: Samo u majici na ulici, pa ima novog dečka i prisna je s bivšim, a onda se skine u donje rublje Irina Shayk i Bradley Cooper Pobjegla je od njega zbog navodne afere s drugom, a sada se smiju zajedno na ulici i druže više nego prije

No ovog se puta ruskoj ljepotici zalomila greška, odnosno mana na njezinim hlačama koju, čini se, nije primijetila. Irina je doputovala u Milano u sjedište modne tvrtke Versace za koju odrađuje angažmane i prošetala se u plavoj vesti koju je uskladila s torbicom te crnim trapericama i čizmama. 

Shayk, čije se bogatstvo procjenjuje na 25 milijuna dolara, lice je prekrila zaštitnom maskom i kapom, a kada je ulazila u kombi, na stražnjici joj se vidjelo da joj hlače imaju oštećenja. Naime, vidjele su se rupice svjetlije boje jer su se vjerojatno šavovi na trapericama prorijedili.

Inače, u posljednje se vrijeme šuška da se Irina pomirila s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom, s kojim je dobila kćer Leu (3). 

Preminuo je na 5. rođendan svoje kćeri, a njegova udovica tražila je milijunsku odštetu zbog pogrešne dijagnoze

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!