Irinu Shayk ni niske temperature nisu spriječile da zablista u punom sjaju i to tijekom obične šetnje, a fotografi su je, kao i uvijek, spremno pratili u stopu.

Galerija


Manekenka Irina Shayk zna kako ostati u stilu i na niskim temperaturama.

Vezani članci Irina Shayk Odjevena, a kao da i nije! Trakice tkanine prekrile su samo ključne dijelove tijela zanosne brinete kojoj se dive i žene i muškarci Irina Shayk i Bradley Cooper Skinula se do kraja za novu kampanju i zadivila izgledom, no stigla je pripremiti sve i za veliki dan svoje kćeri

35-godišnju ljepoticu fotografi su uhvatili u šetnji New Yorkom, a na sebi je imala dugački kaput koji je istaknuo njezinu vitku liniju.

Od glave do pete bila je u tonu, a preko lica je imala i zaštitnu masku te sunčane naočale. Velike čizme dodatno su naglasile stajling koji i priliči manekenki njezina "kalibra".

Ranije u ponedjeljak paparazzi su uhvatili i njezinog bivše, glumca Bradleyja Coopera, koji je išao u šetnju s njihovom kćerkicom Leom. Par je bio zajedno od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Krajem prošle godine se šuškalo da se par pomirio jer su viđeni s kćerkicom u šetnji u prisnom odnosu i oboje su blistali te se nisu prestali smijati.

Shayk i Cooper u nekoliko su navrata komentirali kako su se razišli mirno te su ostali u dobrim odnosima zbog svoje kćeri. Manekenka i dalje radi punom parom, a njezino se bogatstvo procjenjuje na 25 milijuna dolara.

Tatjana Jurić postala meta zezancije kolega zbog sitnice na svojoj odjeći: "Samo se vi rugajte!"

Zbog uskog kombinezona napravila je pravu pomutnju na benzinskoj postaji, a samo je došla natočiti gorivo!