Prate je u stopu

Ona i najobičniju šetnju pretvori u modnu reviju, paparazzi je prepoznaju i kad je zamotana od glave do pete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irinu Shayk ni niske temperature nisu spriječile da zablista u punom sjaju i to tijekom obične šetnje, a fotografi su je, kao i uvijek, spremno pratili u stopu.

Manekenka Irina Shayk zna kako ostati u stilu i na niskim temperaturama.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

35-godišnju ljepoticu fotografi su uhvatili u šetnji New Yorkom, a na sebi je imala dugački kaput koji je istaknuo njezinu vitku liniju.

Od glave do pete bila je u tonu, a preko lica je imala i zaštitnu masku te sunčane naočale. Velike čizme dodatno su naglasile stajling koji i priliči manekenki njezina "kalibra".

Ranije u ponedjeljak paparazzi su uhvatili i njezinog bivše, glumca Bradleyja Coopera, koji je išao u šetnju s njihovom kćerkicom Leom. Par je bio zajedno od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Krajem prošle godine se šuškalo da se par pomirio jer su viđeni s kćerkicom u šetnji u prisnom odnosu i oboje su blistali te se nisu prestali smijati.

Shayk i Cooper u nekoliko su navrata komentirali kako su se razišli mirno te su ostali u dobrim odnosima zbog svoje kćeri. Manekenka i dalje radi punom parom, a njezino se bogatstvo procjenjuje na 25 milijuna dolara.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić postala meta zezancije kolega zbog sitnice na svojoj odjeći: "Samo se vi rugajte!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene