Tatiana Petenkova živi u Rusiji i posvećena je obitelji te ima troje djece, a najstariju kćer nazvala je po slavnoj sestri Irini Shayk.

Galerija


Starija sestra jedne od najtraženijih manekenki na svijetu Irine Shayk (35), Tatiana Petenkova (36) privukla je pozornost prošetavši se New Yorkom u opuštenom, sportskom izdanju. 

Vezani članci Irina Shayk Ona od obične ulice napravi modnu pistu, a ovaj put svi su je gledali zbog onog što je bilo i više nego očito Lourdes Leon Modni gafovi koji se neće tako brzo zaboraviti: Koja poznata dama ne voli grudnjak, a koja je nosila tijesan badić?

Tatiana je viđena u donjem dijelu trenirke, vesti i crnoj jakni koje je iskombinirala s bijelim tenisicama, a nosila je i zaštitnu masku za lice. Šešir je držala u rukama zbog vjetra i imala je raspuštenu kosu, no najviše je pažnje privuklo to što nije nosila grudnjak. 

Kako pišu strani mediji, u tom se izdanju uputila na avion i vjerojatno je bila u posjetu kod Irine, a sada se odlučila za povratak kući u Rusiju. 

Inače, Tatiana ima sina Maxima (4), kćer Emily koju je rodila prošle godine te kćer Irinu kojoj je dala ime po slavnoj sestri. Završila je kozmetičku školu koju je upisala i njezina sestra, a dok su bile tinejdžerke, izgubile su oca koji je preminuo od upale pluća. Tatiana je tada imala 15 godina. 

Zbog toga je njihova obitelj bila suočena sa siromaštvom i majka Olga, koja je bila učiteljica glazbenog, morala je raditi dva posla kako bi ih prehranila. Za to je vrijeme Irinu i Tatianu čuvala baka. 

Tatiana s mužem uzgaja i prodaje pse, a prema fotografijama na njezinu profilu na Instagramu, koji prati više od 20.000 ljudi, vidljivo je da je jako posvećena obitelji.

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

Ne odvaja se od seksi djevojke, ali ni od čaše s pićem, no čini se da je ipak nekako uspio sve izbalansirati...