Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokažite što znate

Gitaristi, prijavite se na MASTER 2010!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MASTER 2010 je prvo on-line natjecanje gitarista u Hrvatskoj u organizaciji portala Mixer.hr. Cilj je privući što više glazbenika da pokažu svoje umijeće sviranja gitare.

U svjetskim okvirima ovakva natjecanja nisu novost i privlače pažnju kako glazbenika tako i medija, a jedno od najpoznatijih i najbolje organiziranih je britanski 'Guitar Idol'. Za prijavu na natjecanje ne postoji ograničenja. MASTER 2010 je natjecanje otvoreno za sve uzraste i nivoe sviranja gitare. Dovoljno je snimiti videoklip dužine između 60 i 180 sekundi, na kojemu se vidi i čuje tko što zna, postaviti ga na YouTube i s kratkom biografijom poslati link na adresu master2010@mixer.com.hr. Zaprimanje prijava kreće od 15. veljače i traje do 15. ožujka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bolja Hrvatska Ponude pljušte sa svih strana: Mladi Hrvat osvojio niz glazbenih nagrada Slika nije dostupna Bizaran spoj VIDEO Nikad nećete pogoditi što je zajedničko slavini i gitari

Osim glasovanja publike, poseban žiri sastavljen od ljudi iz glazbene industrije dat će svoj sud o pristiglim prijavama i zajedničkim snagama će odlučiti koja će se tri finalista predstaviti publici uživo na finalnom koncertu uz pratnju 'kućnog' banda The Side Effects.

Glavna nagrada za pobjednika je gitara marke Paul Reed Smith, jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača gitara (Santana, Al DiMeola, Phil Hilborne…), dok će prvoplasirani po on-line glasovima publike na portalu osvojiti Ibanez combo gitarsko pojačalo. Za ostale sudionike finala osigurane su također vrijedne nagrade (gitarski efekti, kablovi i žice).

Završna večer biti će zabilježena na video i audio, kako bi i oni koji nisu bili prisutni na finalu mogli pogledati finaliste u akciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene