Sve je priznala

Došla s mužem i djecom na odmor pa zavela tinejdžere u hidromasažnoj kadi: "Legla je ispred nas i rekla..."

Allison Schardin Foto: Profimedia
Allison Schradin, 39-godišnja majka dvoje djece, seksualno je zlostavljala dvojicu tinejdžera koji su odsjeli u istome hotelu kao i ona sa svojom obitelji. Treći ih je tinejdžer gledao.

Majka dvoje djece iz Minnesote priznala je da je seksualno zlostavljala dvojicu 15-godišnjih hokejaša tijekom odmora sa svojom obitelji.

39-godišnja Allison Schardin priznala je krivnju u petak, nakon što ju je u svibnju porekla.

Na odmoru s mužem i djecom

Schardin je početkom godine, tijekom siječnja, odsjela u hotelu sa suprugom i njihovo dvoje djece. S dvojicom tinejdžera započela je razgovor nakon što ih je srela u hidromasažnoj kadi.

Dok je bila s dečkima bila u hidromasažnoj kadi, njezin je suprug povikao: "Ako ne dođeš gore, naša je veza gotova", stoji u tužbi.

Sa žrtvama je razmijenila kontakte, a nakon svađe s mužem kontaktirala je jednog od dvojice tinejdžera i pitala ga može li doći njegovu sobu.

Navodno je svojim žrtvama rekla da su dovoljno mladi da bi joj mogli biti djeca, a potom ih je prisilila na seksualne odnose dok ih je treći gledao.

Jedan od 15-godišnjaka u svojoj izjavi istražiteljima rekao je da ih je žena pozvala "da učine više" nakon što je legla u krevet pred njima.

"Već imate ženu u krevetu, ne želite li učiniti više?" rekla im je.

Prema izjavi koju su dječaci dali tijekom istrage, jedan od njih "nije znao kako reći ne".

"Iako mi se u glavi vrtio odgovor 'ne baš', rekao sam 'naravno'", stoji u pritužbi.

Slijedila ih na trening

Sljedećeg dana Schardin je svoje žrtve slijedila na hokejaški trening.

U policijskom izvještaju stoji da je jedan od dječaka rekao kako su svi bili uznemireni tijekom treninga.

"U jednom trenutku tresao sam se na klupi. Htio sam prethodnu noć ostaviti u prošlosti, ali ona nas je pokušavala slijediti. Bilo je stvarno jezivo", rekao je.

Nakon što su se tinejdžeri sa svojom hokejaškom ekipom vratili u Colorado, 39-godišnjakinja ih je ponovno kontaktirala. Jednog je zamolila da ništa ne kažu vlastima, a drugome se ispričala što je otišla u njihovu sobu te noći.

U razgovoru s istražiteljima Schardin je priznala da se pridružila trojici dječaka u hotelskoj sobi i da je s dvojicom imala seksualni kontakt. Ispričala je i kako je dječake pitala imaju li kondom te da potom nije nastavila sa seksualnim činom.

"Stvari su se počele razvijati. Razmislila sam o svemu na trenutak, a onda sam rekla - ne, to nije... I mislim da je u tom trenutku bilo prilično očito da je jednom od dječaka bilo nekako neugodno", izjavila je istražiteljima.

Osam mjeseci

U zamjenu za njezino priznanje krivnje odbačena je jedna točka optužnice i tužitelji su pristali na kaznu zatvora od najviše osam mjeseci, piše New York Post. Također je određeno da se mora prijaviti kao počinitelj predatorskog seksualnog prijestupa.

Izricanje presude zakazano je za 10. siječnja 2025.

Pročitajte i ovo udari vjetra i do 200 km/h VIDEO/FOTO Uragan Milton uništava Floridu: Ima mrtvih, gradovi su poplavljeni...

Pročitajte i ovo Ovo su važni datumi Uskoro važne promjene za vozače: Ako ne želite platiti kaznu, ovo je obvezno

Pročitajte i ovo užas u sad-u VIDEO Satelit snimio trenutak kad je uragan udario o obalu Floride