Misterij u Njemačkoj

Mladić nestao prije sedam godina, prije nekoliko dana dogodio se obrat

Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić koji je nestao 2017. s 15 godina sada se vratio obitelji. To je objavila policija u općini Markt Bibart u Bavarskoj.

Tinejdžer koji je 2017. godine imao 15 godina i tada nestao, ponovno se pojavio nakon sedam godina. Policija je to objavila u priopćenju.

Mladić iz Bavarske nestao je u rujnu 2017. godine. Unatoč intenzivnoj potrazi policija ga nije uspjela pronaći. U suradnji s uredom javnog tužitelja Nürnberg-Fürth, kriminalistička policija Ansbacha čak je istraživala naznake mogućeg ubojstva.

Pročitajte i ovo Najavili prosvjed Građani na nogama! Bijesni su zbog smrti djevojčice, a sada upozoravaju na novi "opasni" plan Grada i jedan jezivi detalj

No u travnju 2024. sada već odrasli muškarac ponovno se javio svojoj obitelji. Nakon daljnje istrage vlasti su mogle zaključiti da nije bilo zločina povezanog s njegovim nestankom.

Gledajući unatrag, tadašnji tinejdžer javio se svojoj obitelji i rekao da ide na stažiranje. Međutim, istrage su otkrile da je umjesto toga želio posjetiti poznanika koji igra online igrice. Obitelj mu je rekla da se vrati kući i čak su mu poslali kartu za vlak - ali on se nikada nije vratio, piše T-online.

Pročitajte i ovo "Već smo na rubu” "NATO sprema nuklearni napad, razrađuje scenarije": Tvrdi jedan od šefova ruskih špijuna

Pročitajte i ovo kod Mladenovca FOTO Stravični prizori iz Srbije: Poginuo vozač, zabio se u autobus, ozlijeđeno 37 ljudi

Posljednji put s dječakom su kontaktirali u listopadu 2017. godine. U telefonskom pozivu školskom prijatelju rekao je da je dobro i da više ne želi dolaziti kući. Nakon toga više nije bio dostupan na telefon.

Povezane teme