Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema mu traga

Nikoli ni traga, očajna obitelj moli za pomoć: "Rekli su nam da angažiramo profesionalce"

Nikola Gračak
Nikola Gračak Foto: Screenshot
Obitelj nestalog Nikole Gračka želi pokrenuti privatnu istragu.

Još se uvijek traga za 35-godišnjim Nikolom Gračkom, koji 14. svibnja nestao u Zagrebu nakon što je svoju kćer ostavio u vrtiću. Njegova obitelj odlučila je angažirati privatni tim te zbog toga prikuplja novčana sredstva.

"Pišem vam sa teškim srcem i hitnom molbom za pomoć. Dana 14. svibnja 2024., naš voljeni brat, Nikola Gračak, nestao je ubrzo nakon što je svoju trogodišnju kćer odveo u vrtić. Od tog dana, nema nikakvog traga o njemu", stoji u objavi na stranici za prikupljanje novca.

"Naša obitelj je očajna i očajnički traži bilo kakvu pomoć kako bi ga pronašla. Nakon što smo iscrpili sve neposredne opcije, savjetovano nam je da angažiramo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 €, iznos koji ne možemo sami prikupiti u tako kratkom vremenu", dodaje se.

Pročitajte i ovo Detalji pada aviona - 4 Završen očevid Očevici ispričali kako je trajala potraga nakon pada aviona: "Unesrećeni su bili na podu, krvi, stakla po svuda, avion prevrnut"

Nikolina obitelj zbog toga moli javnost za pomoć.

"Svaka donacija, bez obzira na iznos, približit će nas korak bliže pronalasku. Molimo vas da razmislite o donaciji i podijelite našu priču s drugima koji bi možda bili voljni pomoći. Zahvalni smo za svaku pomoć koju možete pružiti. Hvala vam od srca", zaključuje se.

Obitelji nestalog Nikole možete pomoći OVDJE.

Sestra i ranije slala apele

Nikola je visok 175 centimetara i srednje je tjelesne građe. Ima kestenjastu boju kose i male, plave oči. Nos mu je ravan, a uši male i klempave, ima i slobodnu resicu. Može ga se prepoznati i po više ožiljaka po cijeloj desnoj ruci.

Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova "d" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi, u predjelu lista, također zelene boje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Indeks zdravlja žena U izvanrednom stanju: Njihovo zdravlje sustav kao da ne prepoznaje, a toliko mogu koristiti društvu i gospodarstvu

Njegova sestra Maja i ranije je slala apele javnosti.

"Ako imate bilo kakvu informaciju o Nikoli, ako ste ga vidjeli ili razgovarali s njim u tjednima prije nestanka, javite se u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili sestri Maji Gračak na Facebooku. Svaka informacija, bez obzira na to koliko se nevažna činila, može biti ključna", poručila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene