Riješili problem

Došlo je do zastoja portala za kupnju parkirališnih karata, sada sve radi: Iz Holdinga objasnili što se dogodilo

Parking - 1 Foto: Dnevnik Nove TV
Otklonjen je problem zbog kojeg je došlo do zastoja portala ePK putem kojega korisnici Podružnice Zagrebparking mogu kupiti parkirališne karte.

Tijekom dana zabilježen je zastoj portala ePK putem kojega korisnici Podružnice Zagrebparking mogu kupiti parkirališne karte, no poteškoće su bile kratkotrajne te su otklonjene i sustav u potpunosti funkcionira, izvijestili su u ponedjeljak iz Zagrebačkog holdinga.

"Tijekom dana smo zabilježili zastoj portala ePK putem kojega korisnici Podružnice Zagrebparking mogu ostvariti kupnju parkirališnih karata. U međuvremenu kratkotrajne poteškoće otklonjene su te sustav u potpunosti funkcionira, što se očekuje i u budućnosti", rekli su Hini u Zagrebačkom holdingu.  

Kažu da je privatna tvrtka, pružatelj usluga održavanja tog online servisa, izvijestila kako je do zastoja došlo zbog velikog interesa korisnika za pristup portalu. 

"Naglašavamo da će podružnica Zagrebparking, u prvim danima primjene novih uvjeta ostaviti vremena za prilagodbu", kažu u Zagrebačkom holdingu.

Ističu da im se "dosadašnji korisnici povlaštenih parkirališnih karata (PPK), kao i stanovnici koji prvi put ulaze u zonu naplate mogu obratiti za storno dnevne parkirališne karte (DPK) u slučaju da im bude naplaćena".  

Pročitajte i ovo javnost zgrožena Palčići o skandalu s humanitarnim akcijama: "Čula sam se s organizatoricama..."

Pročitajte i ovo Mi istina, oni kaprica Plenković ljutito po Milanoviću i onima koji ga podržavaju: "Takve Tunguzije nema nigdje, helou!?"

Pročitajte i ovo Sve se istražuje Opet eksplozija u Zagrebu: Građani prestravljeni, stručnjaci objašnjavaju o čemu se radi