Ne boji se konfrontacije

Marija Selak Raspudić potvrdila da će ući u predsjedničku utrku: "Kandidirat ću se, građani žele vidjeti novu osobu na Pantovčaku"

Marija Selak Raspudić Foto: Vanesa Pandzic/Cropix
Nezavisna saborska zastupnica Marija Selak Raspudić potvrdila je da će se kandidirati za predsjednicu države.

Svoju kandidaturu za predsjednicu države službeno je najavila Marija Selak Raspudić, nezavisna saborska zastupnica.

Pročitajte i ovo "da me ne pokradu" Milanović upravo objavio: "Idem na izbore, ovo su moji aduti"

"Strah od konfrontacije sa Zoranom Milanovićem je neopravdan, predali su se i prije početka utrke dok istraživanja pokazuju da dvije trećine građana želi na Pantovčaku vidjeti novu osobu", izjavila je Selak Raspudić za Jutarnji list.

"Hrvatska nije imala predsjednika s karakterom, nego često karakter s predsjednikom čije je trenutačno raspoloženje upravljalo političkim životom Hrvatske", rekla je.

Pročitajte i ovo lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju

Sebe vidi kao nadstranačku osobu koja bi bila predsjednica svih građana, a otkrila je i koji bi joj bio glavni cilj ako postane predsjednicom.

"Na našoj je generaciji da stvorimo bolju, pravedniju i radosniju Hrvatsku koja će opravdati sve žrtve koje su za nju podnesene. Tom sam cilju posvećena i za njega sam se spremna boriti", rekla je.