Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše prošao

VIDEO Otišao u 'kupovinu' s AK-47

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trgovinu se obično ide s novčanikom i vrećicom, a ne s oružjem, no jedan je 'kupac' u jednu rusku trgovinu na blagajnu došao s automatskom puškom AK-47 'Kalašnjikov'.

Čim su primijetile oružje, prodavačice su pobjegle, a muškarac u maskirnom odijelu, koji je netom obavio kupnju, napao je naoružanog kupca i uspio mu uzeti oružje iz ruku, prenosi prochan.com.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na rusku vojnu zračnu luku Belbek, u blizini Sevastopolja Rusi na udaru VIDEO Ukrajinci izveli masovne napade na Krim: Uništeni moćni avioni, objavljene satelitske snimke Juraj Cintula Obučavali ih Rusi Procurile fotografije koje bacaju novo svjetlo na atentatora na slovačkog premijera: Bio je dio paravojne postrojbe

>> Dojurio s kalašnjikovim i počeo pucati iz čistog mira

Netom razoružani kupac, potrčao je van, a muškarac koji ga je razoružao potrčao je za njim, dok su prodavačice pohitale do ulaza u trgovinu kako bi vidjele što će se dogoditi.

Policija je ubrzo riješila stvar, uhitila muškarca koji je u trgovinu došao s Kalašnjikovim, no ispostavilo se kako to ipak nije bio pravi AK-47, već airsoft replika istog. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene