Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobjašnjiv fenomen

VIDEO: Otac i sin snimili trokutasti NLO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građane Lafayettea u američkoj saveznoj državi Colorado preplašila su neobična svjetla na noćnom nebu. Tri svijetleća nepoznata objekta formirali su trokut, a sve su snimili otac i sin iz Lafayettea.

'Nisam imao pojma što bi to moglo biti. Satelit sigurno nije bio, a nisu bili niti helikopter, niti avion', rekaoje za Fox News 50-godišnji Leroy Vandervegt. Njega je na neobičnu formaciju na vedrom noćnom nebu upozorio 17-godišnji sin, nakon čega je Leroy dograbio kameru i snimio videa koja vam prenosimo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvor života Ovakvo što nije se dogodilo nikada u povijesti: Vlada proglasila redukciju zbog nedostatka vode u rijeci o kojoj ovisi 40 milijuna ljudi Slika nije dostupna Užas u Coloradu VIDEO Sa slomljenom rukom zapomagala u ćeliji, a policajci gledali video uhićenja i smijali se: "Sad će kvrcnuti, čuješ li..."

Neobična pojava na nebu snimljena je prošlog ponedjeljka, a otac i sin kažu da svjetla ništa nije povezivalo, odnosno da oni nisu vidjeli da svjetla bilo što povezuje. I drugi građani su primijetili čudno formaciju na nebu, ali nisu mogli objasniti što bi to bilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene