Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12 osoba poginulo kod njezinog križa

Poginula mladenka uzrok prokletstva na cesti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okrugu Dambovita u Rumunjskoj, u blizini mjesta Gaesti, prije čak 40 godina na dan vjenčanja na lokalnoj su cesti poginuli mladenci. Mještani su uvjereni da je mladenka Margareta tada proklela to mjesto te kako i dan danas traži svojeg supruga.

Nakon njezine smrti čak je 12 osoba poginulo kod križa koji je postavljen njoj u spomen. Oni koji su na tom mjestu izgubili članove obitelji ili prijatelje, ali i ostali mještani, vjeruju da je to mjesto ukleto, tj. da ga je proklela pokojna Margareta. Drugog objašnjenja, kažu, nema. Stoga je ovih dana 'ukleto' mjedto posjetio i svećenik i posvetio ga. I on se, kaže, nada da je nedjeljna misa održana u kapelici uz cestu pomogla i da će ubuduće zaštititi one koji tuda prolaze.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Ilustracija na obali Crnog mora NATO povlači potez koji će sigurno razbjesniti Putina

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene