Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio nakon 35 godina

Je li ovo konačna istina o poznatoj 'ukletoj kući'?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danny Lutz kao dječak je živio u ukletoj kući na Long Islandu. Nakon 35 godina šutnje odlučio je reći istinu o svemu što se događalo u toj kući.

Ukleta kuća u Long Islandu poslužila je kao inspiracija za poznati film 'Horor iz Amityvillea'. U njoj je 1974. godine 23-godišnji Ronald DeFeo ubio svoje roditelje i četvero braće. Nepunih 13 mjeseci nakon toga, u istu su se kuću uselili George i Kathy Lutz s njeno troje djece. No, nisu uspjeli dugo izdržati. Nakon samo 28 dana iz te su kuće iselili. Tada su rekli kako je kuća bila nepodnošljiva, iz zidova curila zelena sluz, osjetili su se neobični mirisi i čuli jezivi zvukovi te da su katkada kućom letjeli predmeti, a čak se i križ okrenuo naopačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život Ilustracija svađa nakon ručka Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu"

Obitelj Lutz jednom je prilikom pozvala svećenika ne bi li svetom vodicom blagoslovio kuću, te im je tada i on rekao kako je čuo glasove koji su ga tjerali iz kuće, piše Daily Mail.

>> Istražili smo: Fenomen ukletih kuća u Hrvatskoj!

Nakon što su George i Kathy ispričali svoju priču, javilo se mnogo skeptika među kojima i odvjetnik Ronalda DeFeoa koji je tvrdio kako je obitelji Lutz zajedno s hladnokrvnim ubojicom izmislila cijelu priču, a kružile su i glasine kako su iz kuće otišli jer je zapravo nisu mogli otplaćivati. Lutzovi su se kasnije razveli, Kathy je umrla 2004. godine, a George 2006.

Potvrdio jezive događaje u kući

Sada je progovorio i Kathyin sin Danny koji je imao 10 godina kada su uselili u ukletu kuću. Unatoč nagađanjima da će Danny sve zanijekati dogodilo se upravo suprotno - on je potvrdio sve što su njegova majka i očuh govorili prije 35 godina.

Danny je uvjeren kako je za sve te događaje bio kriv njegov očuh George koji se bavio okultnim stvarima, proučavao Sotonu i crnu magiju. Prisjetio se i situacije u kojoj su on i njegov brat levitirali te kako se njihov pas objesio.

'Samo želim da mi netko vjeruje. Sve me to cijeli život proganja u snovima', rekao je Danny.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene