Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao je na groblju

Prepolovio je lopatom: Zmija ga ugrizla 45 minuta NAKON što ju je ubio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neopreznog Australca zmija je ugrizla 45 minuta nakon što ju je ubio.

Jakea Thomasa, volontera iz Australije koji radi na održavanju groblja, ugrizla je zmija. To ne bi bilo ništa neobično da ga nije ugrizla čak 45 minuta nakon što ju je prepolovio lopatom.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

Naime, nakon što je kosio pokosio travu na lokalnom groblju, 66-godišnjak je uočio zmiju na vrhu nadgrobnog spomenika pa ju je prepolovio lopatom i nastavio raditi, piše Emmirates 24/7.

VIDEO Uzeli kauč, a s njim dobili i OVO... Užas!

Nakon nekog vremena Thomas se vratio ostacima zmije i kad je gurnuo ruku u vazu, osjetio je ugriz. Odmah nakon toga je prevezen u bolnicu gdje su mu dali protuotrov.

'Ruka će mi biti natečena barem tjedan dana. Od sada se više neću približavati zmijama, bile one žive ili ne', kazao je Thomas. Naime, stručnjaci tvrde da zmija i do sat vremena nakon smrti može refleksno ugristi.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene