Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

'Duh' u mrtvačnici

'Mrtvac' se probudio i htio van, mrtvozornici pobjegli u panici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 24 sata nakon što je dopremljen u jednu mrtvačnicu u Južnoj Africi, 50-godišnji muškarac prestravio je dvoje zaposlenika nakon što se probudio i zahtijevao da ga presele na 'toplije mjesto'.

Glasnogovornik Ureda za zdravstvo iz Eastern Capeu Sizwe Kupelo kazao je kako je dvoje zaposlenika mrtvačnice koji su bili na dužnosti u gradu Libodeu pobjeglo iz zgrade jer su mislili da su vidjeli duha.

Pročitajte i ovo Screenshot Pakao na zemlji "Mrtvačnice su pretrpane, a mrtve spremamo u kamione za sladoled": Liječnik objavio da hitno trebaju pomoć KB Sveti duh Afera KB Sveti Duh Patolog Knežević: "Ne postoji moja odgovornost ni povreda radne obveze. Žrtva sam situacije"

'Njegova obitelj je mislila da je umro', kazao je Kupelo. 'Nazvali su privatnog pogrebnika koji ga je odvezao u mrtvačnicu, no muškarac se probudio drugi dan oko 17 sati i počeo vikati. Zahtijevao je da ga se makne s 'tog hladnog mjesta'.

U mrtvačnicu je poslano vozilo Hitne pomoći kojim je muškarac prebačen u bolnicu. 50-godišnjak je naime astmatičar, a bio je na 'iznimno hladnom mjestu' gotovo puna 24 stata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene