Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićni selfie

Imamo prve dobitnike božićnog nagradnog natječaja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prvog tjedna nagradnog natječaja izabrali smo i prve dobitnike božićnih nagrada. Ovotjedna tema bila je 'Blagdansko ozračje', a ovo su dobitnici...

Prvi tjedan našeg nagradnog natječaja 'Božićni selfie' došao je svom kraju i imamo prvih 10 dobitnika. Božićne fotokugle našeg partnera foto.tisak.hr dobivaju sljedeći čitatelji:

Pročitajte i ovo U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura Pokrovitelj Konzum Proslavi Božić na svoj način: Kuglolov te nagrađuje vrijednim Konzum poklon-bonovima koji će čaroliju blagdana učiniti još boljom U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona Pokrovitelj Samsung Kuglice skupi i nagrade pokupi! U Kuglolovu možete osvojiti Samsung Galaxy Z Flip5, koji će zabilježiti najljepše trenutke ovih blagdana

Tamara Franjević

Neda Nožinić

Anamarija Babić

Petar Samardžić

Ljiljana Josipović

Tomislav Kreš

Andrea Kragujević

Barbara Labrović

Suzana Čolakić

Ernest Kuna

Iako mnoge fotografije nisu pristigle u obliku selfieja, ovaj tjedan smo vam to odlučili oprostiti te nagrađujemo najboljih deset fotografija pristiglih na temu 'Blagdansko ozračje'.

Nagradni natječaj nastavlja se i dalje, a tema za 'Božićni selfie' ovaj tjedan je - Ljubimac slavi Božić! Tjedna nagrada je podložak za miš, a osvojit će ga 10 najboljih selfieja napravljenih na zadanu temu.

Podsjećamo i da svi sudionici nagradnog natječaja imaju priliku osvojiti i tri glavne nagrade koje dijelimo na samom kraju akcije - poklon bonove od 500, 300 i 200 kuna za tisak.foto.hr.

Nagradni natječaj: Fotić u ruke i krenite u lov na božićne poklone!

Dobro, što je taj 'selfie'?

Prisjetimo se još jednom pravila nagradnog natječaja. Pa što je uopće selfie? Radi se o vlastoručno snimljenom autoportretu. Osnovna ideja jest, dakle, da osoba fotografira sama sebe držeći mobitel ili fotoaparat u ruci, a ne odlažući ga na neku površinu prije no što se namjesti za fotografiju. Ovako nekako:

 

Svoje fotografije šaljite na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Božićni selfie' ili na našu Facebook stranicu. Fotografije možete ostavljati i na Twitteru uz hashtag #bozicniselfie. Stoga, fotić u ruke i krenite u lov na božićne poklone!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene