Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrovitelj Konzum

Proslavi Božić na svoj način: Kuglolov te nagrađuje vrijednim Konzum poklon-bonovima koji će čaroliju blagdana učiniti još boljom

U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura
U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura Getty Images
Aktualno Galerija Kućica od medenjaka pravi je simbol Božića u čijoj će izradi uživati cijela obitelj Kućica od medenjaka pravi je simbol Božića u čijoj će izradi uživati cijela obitelj Foto: Getty Images U obližnjem Konzumu možete potražiti baš sve što vam treba, od namirnica pa i recepata za ukusne blagdanske delicije U obližnjem Konzumu možete potražiti baš sve što vam treba, od namirnica pa i recepata za ukusne blagdanske delicije Foto: Getty Images Darivanje je neizostavan dio čarolije Božića i jedvako mu se vesele i veliki i mali Darivanje je neizostavan dio čarolije Božića i jedvako mu se vesele i veliki i mali Foto: Getty Images U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura Foto: Getty Images +3 Blagdani su magično vrijeme kad svjetla sjaje jače, srca kucaju toplije, a ljubav među ljudima širi se poput mirisa cimeta i čokolade Galerija 1/8 >>
Svjetla lampica, ukusna hrana čiji mirisi ispunjavaju dom u kojem se okuplja cijela obitelj i zajedništvo – sva čarolija blagdana krije se u sitnicama koje toliko puno znače. Saznajte kako u našem nagradnom natječaju Kuglolov možete osvojiti vrijedan Konzum poklon-bon od 500 eura koji će ovih blagdana dodatno razveseliti i velike i male.

U našem najvećem nagradnom natječaju Kuglolov, u kojem je potrebno pažljivo pratiti naše kanale i uz to biti vješt sakupljač kuglica te okititi svoje virtualno božićno drvce, u razdoblju od 4. do 31. prosinca očekuju vas vrijedne nagrade s kojima se ovih blagdana vrijedi počastiti. Osim na našim portalima, kuglice je moguće prikupljati dok uživate u omiljenim emisijama na našem televizijskom programu, kao i na digitalnim ekranima, a za skupljanje kuglica koje pod bor donose poklone dovoljno je samo skenirati QR kod u aplikaciji DNEVNIK.hr.

U trećem tjednu Kuglolova, od 18. do 24. prosinca, osvojiti možete čak 10 Konzum poklon bonova u vrijednosti od 500 eura koji će ovih blagdana vama i vašim najmilijima staviti širok osmijeh na lice.

U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura (Foto: Getty Images)

Blagdani su magično vrijeme kad svjetla sjaje jače, srca kucaju toplije, a ljubav među ljudima širi se poput mirisa cimeta i čokolade. U ovo doba godine čini se kao da zrakom lebdi posebna čarolija koja nas okuplja i podsjeća na to koliko su ljubav, obitelj i zajedništvo važni. Užurban način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena za uživanje u društvu najmilijih i zbog toga su Božić i blagdansko doba idealno vrijeme za usporiti i posvetiti se sitnicama koje životu daju poseban smisao.

Kako biste se na vrijeme opremili sa svime što vam padne na pamet – u obližnjem Konzumu možete potražiti baš sve što vam treba, od namirnica pa i recepata za ukusne blagdanske delicije i slastice, do ukrasa i igračaka za najmanje za proslavu Božića na svoj način!

Kad su božićni ukrasi u pitanju – riječ pretjerivanje apsolutno je zabranjena. U bogatom Konzum asortimanu potražite razne ukrasne figurice, kuglice koje će bor učiniti još ljepšim ili pak ukrasne jastuke i mekane deke koji će dnevni boravak učiniti udobnim kutkom u kojem će cijela obitelj uživati uz omiljeni film.

U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura Blagdani su magično vrijeme kad svjetla sjaje jače, srca kucaju toplije, a ljubav među ljudima širi se poput mirisa cimeta i čokolade (Foto: Getty Images)

Darivanje je neizostavan dio čarolije Božića, stoga zavirite u Konzumov katalog i u njemu potražite razne igračke i društvene igre kojima će se mališani posebno obradovati. Neka okupljanje najbližih pod vašim krovom postane tradicija zbog koje se prosinac iščekuje s još većim veseljem.

Ne propustite priliku za sudjelovanje u našem nagradnom natječaju Kuglolov jer vas očekuje čak 10 Konzum poklon-bonova od 500 eura koji će ovog Božića razveseliti cijelu obitelj.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom KONZUM po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene