Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrovitelj Samsung

Kuglice skupi i nagrade pokupi! U Kuglolovu možete osvojiti Samsung Galaxy Z Flip5, koji će zabilježiti najljepše trenutke ovih blagdana

U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona
U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona PR
Aktualno Galerija Samsung Galaxy Z Flip5 Samsung Galaxy Z Flip5 Foto: PR Samsung Galaxy Z Flip5 u trenutku će postati omiljen poklon ovih blagdana Samsung Galaxy Z Flip5 u trenutku će postati omiljen poklon ovih blagdana Foto: PR Samsung Galaxy Z Flip5 Samsung Galaxy Z Flip5 Foto: PR Ovaj pametni telefon jednostavan je, elegantan i praktičan za korištenje bilo gdje i u bilo kakvim uvjetima Ovaj pametni telefon jednostavan je, elegantan i praktičan za korištenje bilo gdje i u bilo kakvim uvjetima Foto: PR +3 Samsung Galaxy Z Flip5 čvrsto se presavija kako bi pristajao vašem džepu, rukama i načinu života Galerija 1/8 >>
Galaxy Z Flip5 peta je generacija Samsung preklopnih pametnih telefona koji nas je osvojio i prije prvog flipanja. Saznajte kako u našem nagradnom natječaju Kuglolov možete osvojiti jedan od najpoželjnijih mobitela u 2023. godini, čudo tehnologije koje će vas tako lako impresionirati svojim vrhunskim performansama u svakoj situaciji.

Pred nama je Kuglolov, nagradni natječaj u kojem je, u periodu od 4. do 31. prosinca, potrebno pozorno pratiti naše kanale i uz to biti vješt sakupljač kuglica i okititi svoje virtualno božićno drvce. Osim na našim portalima, kuglice je moguće prikupljati dok uživate u omiljenim emisijama na našem TV programu, kao i na digitalnim ekranima, a za skupljanje kuglica koje pod bor donose fenomenalne poklone dovoljno je samo skenirati QR kod u aplikaciji DNEVNIK.hr.

Prvi tjedan nagradnog natječaja, koji traje od 4. do 10. prosinca, osvojiti možete čak 10 novih pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip5.

Osim elegantnog dizajna preklopnog uređaja Samsung Galaxy Z Flip5, koji dolazi u bojama inspiriranim prirodom, specifikacije koje krase ovog malenog, a moćnog i vjernog džepnog suputnika koji savršeno odgovara svakom karakteru dovoljan su razlog zbog kojeg vrijedi prijeći na Flip stranu.

U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip5 (Foto: PR)

Jednostavan, elegantan i praktičan za korištenje bilo gdje i u bilo kakvim uvjetima, Galaxy Z Flip5 s dosad najmoćnijim procesorom na preklopnim uređajima Galaxy i baterijom s cjelodnevnim trajanjem krasi 3,4-inčni Super AMOLED odnosno vanjski zaslon Flex Window rezolucije 720 x 740 na kojem korisnici nema što ne mogu. Uz opciju Flex Window korisnici mogu odgovarati na poruke pomoću QWERTY tipkovnice, koristiti Google karte i brze postavke, reproducirati glazbu, ali i plaćati karticom u trgovini, kao i fotografirati bez ikakva problema. Uz maksimalnu prilagodbu vanjskog ekrana vlastitim preferencijama, uskladiti ga možete i sa Samsungovim pametnim satom.

Ovaj kompaktni uređaj koji se čvrsto presavija kako bi pristajao vašem džepu, rukama i načinu života, sa svojim unutarnjim ekranom od 6,7 inča FHD+ AMOLED Infinity Flex Displayom s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, nudi jedinstveno i dosad neviđeno iskustvo preklopnog uređaja.

U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip5 u trenutku će postati omiljen poklon ovih blagdana (Foto: PR)

Također, jedna od značajki zbog koje će fotografije s najmilijima ovih blagdana biti još posebnije jest i FlexCam, kamera kojom je moguće snimiti vrhunske selfije čak i kad je telefon preklopljen. Bez otvaranja uređaja moguće je prilagoditi postavke uz koje ćete najbolje uhvatiti trenutak bez obzira na uvjete u kojima se nalazite, a moguće je snimiti selfi i potpuno slobodnih ruku. Uz Flex način rada i uz pomoć aplikacija upravljanja kamerom, na pametnom satu Galaxy Watch6, udobnom za cjelodnevno nošenje, moguće je zumirati selfije i upravljati fotografijama ili videozapisima samo dodirom na okidač koji se nalazi na satu.

Osim bežičnog upravljanja kamerom na telefonu, uparivanje uređaja Samsung Galaxy Z Flip5 i Galaxy Watch6 donosi potpuno novo iskustvo za korisnike koji žele još brže upravljati obavijestima, pozivima, ali i brojnim drugim funkcijama koje sve brži tempo života zahtijeva. Ako tražite idealan poklon za najmilije, uz pametni mobitel i sat, Samsung Galaxy Tab S9 idealan je poklon kojeg će svatko rado raspakirati ispod bora. Bilo da je riječ o poslovnim profesionalcima, studentima ili ljubiteljima zabave, ovaj će tablet unaprijediti njihovo digitalno iskustvo.

Ne propustite priliku ovih blagdana i sudjelujte u našem nagradnom natječaju Kuglolov jer će Samsung Galaxy Z Flip5 u trenutku postati omiljen poklon ovih blagdana, s kojim će svi najvažniji trenuci s najmilijima biti trajno zabilježeni kao najljepša uspomena.
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Samsung po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene