Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pridružite se i vi!

Nagradni natječaj: Fotić u ruke i krenite u lov na božićne poklone!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bliži nam se vrijeme blagdanskog darivanja, a tom je prilikom Dnevnik.hr u suradnji s Foto.tisak.hr organizirao nagradni natječaj za naše čitatelje.

Tema ovog tjedna je 'BOŽIĆNO DRVCE'!

Pročitajte i ovo U Kuglolovu osvoji Konzum poklon bon od 500 eura Pokrovitelj Konzum Proslavi Božić na svoj način: Kuglolov te nagrađuje vrijednim Konzum poklon-bonovima koji će čaroliju blagdana učiniti još boljom U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona Pokrovitelj Samsung Kuglice skupi i nagrade pokupi! U Kuglolovu možete osvojiti Samsung Galaxy Z Flip5, koji će zabilježiti najljepše trenutke ovih blagdana

Foto.tisak.hr i Dnevnik.hr u predblagdansko vrijeme organiziraju nagradni natječaj za naše čitatelje. Od 3. prosinca do 3. siječnja u sklopu akcije 'Božićni selfie' svaki tjedan naša će redakcija birati deset najboljih fotografija, a na samom kraju akcije još tri koje ćemo nagraditi trima glavnim nagradama - poklon bonovima u vrijednosti od 200, 300 i 500 kuna. Sve što trebate napraviti jest poslati nam svoju 'selfie' fotografiju na zadanu temu. Tema ovog tjedna je 'Božićno drvce', a 10 najboljih fotografija osvaja magnet za hladnjak.

ŠTO JE UOPĆE 'SELFIE'?

Najjednostavnije objašnjeno, radi se o vlastoručno snimljenom autoportretu koji osobu na fotografiji prikazuje najbolji mogući način. Osnovna ideja jest, dakle, da osoba fotografira sama sebe držeći mobitel ili fotoaparat u ruci, a ne odlažući ga na neku površinu prije no što se namjesti za fotografiju.

Dobro, što je taj 'selfie'?

Svaki tjedan imat će svoju temu, a njihov raspored po tjednima je sljedeći:

3. prosinca - 9. prosinca - BLAGDANSKO OZRAČJE, 10 najboljih fotografija osvaja božićnu foto-kuglu

10. prosinca - 16. prosinca - LJUBIMAC SLAVI BOŽIĆ, 10 najboljih fotografija osvaja podložak za miša

17. prosinca - 30. prosinca - BOŽIĆNO DRVCE, 10 najboljih fotografija osvaja šalicu

Od 31. prosinca do 3. siječnja odabrat ćemo tri najbolje fotografije od svih pristiglih i njih nagraditi trima glavnim nagradama:

1. Poklon bon u vrijednosti 500 kuna

2. Poklon bon u vrijednosti 300 kuna

3. Poklon bon u vrijednosti 200 kuna

Svoje fotografije šaljite na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Božićni selfie' ili na našu Facebook stranicu. Fotografije možete ostavljati i na Twitteru uz hashtag #bozicniselfie. Stoga, fotić u ruke i krenite u lov na božićne poklone.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene