Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kabine pune fekalija

VIDEO Pogledajte UŽAS u kojem su živjeli putnici pokvarenog kruzera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je završila drama s kruzerom Carnival, koji se pokvario i ostao bez pogona u Meksičkom zaljevu, putnici i posada u kojoj je bilo i troje Dubrovčana, će zasigurno još dugo pamtiti prizore u kojima su živjeli posljednih pet dana.

Fotografije s kruzera Carnival, koji je nakon požara u strojarnici ostao bez struje, vode, ali i pogona u Meksičkom zaljevu pokazuju kako je kruzer izgledao daleko od savršenog mjesta za opuštanje i odmor, a objavili su ih sami putnici. Tako se može vidjeti da su umjesto u svojim kabinama spavali u šatorima i madracima na palubi.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

>> Kraj agonije kruzera na kojem su bili i Hrvati, putnici od sreće ljubili tlo pod nogama

>> Pokvareni kruzer: Tepisi natopljeni urinom, nestaje hrane...

Nakon kvara 4.200 putnika našlo se u groznim uvjetima: WC-i su poplavili kabine i u unutrašnjosti kruzera plutale su fekalije.

Uz pomoć tegljača kruzer Carnival Triumph dotegljen je jutros na obalu Alabame. Među četiri tisuće putnika i članova posade kruzera koji je pet dana plutao morem Meksičkog zaljeva bilo je i Hrvata, troje Dubrovčana, koji rade na brodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene