Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iživljavali se na njemu

SLUČAJNO SNIMLJENO - Interventna brutalno premlatila mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video snimka premlaćivanja prosvjednika u Hong Kongu brzo se proširila internetom. Nogama i rukama ga je tuklo više policajaca, a vlasti su priopćile da će svi umješani u incident biti udaljeni s dužnosti.

Snimku je napravila lokalna televizijska postaja TVB u srijedu ujutro, a na njoj se može vidjeti kako policajci prvo nose, a zatim u mračnom dijelu ulice divljački tuku Ken Tsang Kin-chiua. Tsang je čitavo vrijeme u lisičinama na rukama i leži na tlu.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Tsang je inače socijalni radnik i pripadnik pro demokratske političke stranke.

Novi ulični sukobi u Hong Kongu, policija suzavcem na prosvjednike

Incident se dogodio nakon što je policija suzavcem rastjerivala prosvjednike koji su blokirali jedan cestovni tunel, prenosi Business Insider.

Šestorica policajaca otpuštena su s dužnosti. Tsangovi odvjetnici rekli su za Wall Street Journal kako tragovi na njegovom tijelu pokazuju uporabu nekakvog oružja ili alata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene