Obavijesti Video Pretražite Navigacija
akcija Etsy

VIDEO Pogledajte upad specijalne policije u stan u kojem su se skrivali vođe balkanskog kartela: Prokrijumčarili više od sedam tona kokaina

Akcija specijalne policije - 3
Akcija specijalne policije - 3 Facebook/MUP Srbije
Aktualno Galerija Akcija specijalne policije - 4 Akcija specijalne policije - 4 Foto: Facebook/MUP Srbije Specijalna policija MUP-a Srbije Specijalna policija MUP-a Srbije Foto: Facebook/Mup Srbije Akcija specijalne policije - 1 Akcija specijalne policije - 1 Foto: Facebook/MUP Srbije Akcija specijalne policije - 2 Akcija specijalne policije - 2 Foto: Facebook/MUP Srbije +1 Akcija specijalne policije - 3 Galerija 1/6 >>
U velikoj policijskoj akciji u Srbiji uhićeno je 13 osoba zbog međunarodne trgovine drogom. Oni su dio tzv. balkanskog kartela.

Privedene su vođe balkanskog kartela koji je posljednjih godina organizirao krijumčarenje više od sedam tona kokaina na europskom području. 

Srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova je u suradnji s Europolom i Tužiteljstvom za organizirani kriminal uhitilo i privelo 13 osoba iz Beograda, Niša, Lazarevca, Subotice i Zrenjanina, u okviru međunarodne akcije Easy.

Sve se odvijalo u tajnosti, a na zadatku su surađivali s nizozemskom i belgijskom policijom, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Ratingenu Pronađena i mrtva žena Snažna eksplozija u njemačkom gradu: Teoretičar zavjera u stanu aktivirao bombu, teško ozlijeđeni vatrogasci i policajci

MUP Srbije objavio je video akcije upada specijalne policije u stan u kojem su se nalazili pripadnici ove kriminalne skupine.

     

 

Pročitajte i ovo Plamen u Milanu evakuirana i škola VIDEO Eksplozija u centru Milana! Sve je u crnom dimu, gore automobili, ima i ozlijeđenih

Balkanski kartel sastoji se od 20 osoba, od preostalih sedmero ih je četvero u bijegu, dvije osobe već se nalaze iza rešetaka, a jedna je u pritvoru iz drugih razloga. 

Sumnja se da su umješani u međunarodnu trgovinu narkoticima i da su tijekom 2020. godine sudjelovali u nabavi i transportu kokaina iz Južne Amerike prema zapadnoj Europi i Srbiji.

U veljači 2022. godine dogovorili su isporuku droge u iznosu od 4,5 milijuna eura na području Kariba.

U tijeku su pretresi na više lokacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene