Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preferirao autopraonice

FOTO Pogledajte što je policija pronašla kod serijskog lopova: Boca pića od 300 eura, uređaji od 20.000 eura...

Krađe u Šibeniku - 4
Krađe u Šibeniku - 4 PU šibensko-kninska
Aktualno Galerija Krađe u Šibeniku - 1 Krađe u Šibeniku - 1 Foto: PU šibensko-kninska Krađe u Šibeniku - 2 Krađe u Šibeniku - 2 Foto: PU šibensko-kninska Krađe u Šibeniku - 3 Krađe u Šibeniku - 3 Foto: PU šibensko-kninska Krađe u Šibeniku - 4 Krađe u Šibeniku - 4 Foto: PU šibensko-kninska +0 Krađe u Šibeniku - 5 Galerija 1/5 >>
Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom koji je harao Šibenikom između siječnja prošle godine i svibnja ove godine.

Serijski provalnik u Šibeniku ukrao je pozamašan iznos novca, alat i uređaje za mijenjanje novca između siječnja prošle i svibnja ove godine.

U devet teških krađa, 43-godišnjak si je prisvojio 6300 eura, dva uređaja za mijenjanje novca, bocu alkohola koja košta 300 eura, ali i tehničke alate i uređaje u vrijednosti od 20 tisuća eura. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Crna noć na cesti kod Zagreba: U prometnoj nesreći poginuo vozač

Prvih šest puta provalio je u autopraonice, nakon kojih je pokušao provaliti i u ugostiteljski objekt, ali je zbog alarma odustao. Zatim se ponovno vratio u autopraonicu, a na kraju je opljačkao trgovinu s građevinskim materijalom

Nakon što je muškarac uhićen, policija je pretresla njegovu imovinu gdje su pronašli većinu ukradenih predmeta iz trgovine, ali i odjeću i obuću u kojoj je harao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIOPĆENJE POLICIJE Pao makro koji je podvodio Kolumbijke: Policija podnijela kaznenu prijavu zbog prostitucije

"Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretražene dvije kuće, prijevozno sredstvo i plovilo gdje je pronađena većina otuđenih predmeta iz posljednje provale", kazali su iz šibensko-kninske policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene