Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Španjolskoj

Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke

Ilustracija
Ilustracija Foto: PU primorsko-goranska
U Španjolskoj je uhićen državljanin Crne Gore. Za njime je ta država raspisala Interpolovu međunarodnu tjeralicu zbog trgovine drogom.

Državljanin Crne Gore (35) uhićen je u španjolskom gradu Benidormu zbog trgovine drogom, napada na policiju, falsificiranja dokumenata i kaznenog djela protiv sigurnosti.

Crna Gora za njime je raspisala Interpolovu međunarodnu tjeralicu zbog trgovine drogom. Kako je otkrila španjolska policija, njihova intervencija započela je tijekom rutinske kontrole u gradu.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Pročitajte i ovo Ilustracija Nemirno tlo Nakon snažnog potresa u Crnoj Gori deseci naknadnih udara: ''Ne možemo reći što će biti''

Policajci su uočili čovjeka koji je upravljao automobilom, ignorirao njihove signale i prošao velikom brzinom, što je ugrozilo živote policajaca i primoralo ih da se sklone kako ne bi bili pregaženi.

Nakon toga oni su krenuli u potjeru ulicama Benidorma. U toj potjeri Crnogorac je ugrozio je sigurnost ostalih vozača, ali i pješaka koji su se u to vrijeme kretali ulicama.

Pročitajte i ovo Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli"

Pročitajte i ovo Raspuštanje Sabora - 1 vatreno u saboru "HDZ-u bi bila blagodat da se malo "ohladi" u oporbi": Prozivkama i uvredama raspravili odluku o svom raspuštanju

U jednom trenutku napustio je automobil te počeo trčati, ali je nakon nekoliko stotina metara presretnut. Cijelo vrijeme uhićenja pružao je otpor te je bio vrlo agresivan.

Policija je tijekom uhićenja kod njega pronašla 11.510 eura gotovine, a pretresom automobila pronađena su četiri vakuumirana pakiranja marihuane ukupne težine 22,84 kilograma i vaga, piše Vijesti.me.

Kod sebe je imao češku osobnu iskaznicu, kao i vozačku dozvolu, za koje je utvrđeno da su lažne. Otkriveno je da se on skrivao u Španjolskoj nakon što je 2017. osuđen na četiri godine zatvora u Crnoj Gori zbog trgovine drogom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene