Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužva u prometu

Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Policija
Policija Foto: Getty Images
Na autocesti A4 dogodila se prometna nesreća.

 

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Goričan - Zagreb između čvora Komin i naplatne postaje Sv. Helena u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine, upozoravaju u četvrtak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK), a vozače pozivaju na oprez.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nemirno tlo Nakon snažnog potresa u Crnoj Gori deseci naknadnih udara: ''Ne možemo reći što će biti''

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Zastoji su povremeno na dionicama cesta na kojima traju radovi i na gradskim prometnicama.

Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak je s autoceste A6 čvor Čavle - ŽC5205 - DC3 - grad Rijeka, s autoceste A7 čvor Rijeka istok - DC404 - grad Rijeka.

Pročitajte i ovo Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli"

Večeras od 21 do 6 sati ujutro zbog radova u tunelu Lučice na autocesti A6 Rijeka - Zagreb zatvarat će se dionica između čvorova Delnice i Ravna Gora u smjeru Zagreba i Splita.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene