Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Može cijelu noć'

U 94. godini postao najstariji otac na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstariji otac na svijetu ima 94 godine i zove se Ramjeet Raghav. A zbog rođenja sina Vikramjeeta, morao se odreći svoje omiljene aktivnosti, seksa tri puta u jednoj noći.

'Zdrav sam i uživam u seksu sa suprugom. Mislim da je jako važno imati redovne seksualne odnose. Ako ona želi, ja mogu izdržati i cijelu noć. Ali sada mora paziti i na našeg sina', rekao je Raghav, koji je kao neženja proveo 90 godina.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

'U krevetu je kao svaki 25-godišnjak, možda čak i bolji. Usto je predivan otac', rekla je njegova 52-godišnja supruga Shankuntala Devi.

Par se nada kako će uskoro i po drugi put postati roditelji, piše britanski Metro. Raghav unatoč godinama još uvijek radi u polju i po devet sati, a siguran je i da će doživjeti dovoljno godina da vidi kako mu je dijete odraslo.

>> VIDEO: Najstariji na svijetu, ali ne bi se reklo

Titulu najstarijeg oca preuzeo je od indijskog farmera, Nanu Ram Jogija, koji je s 90 godina 2007. godine po 21.put postao otac.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene