Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo izvadili carskim rezom

Stravično: Liječnici bebi otkinuli glavu pri porodu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski liječnici otkinuli su glavu bebi koju su pokušavali poroditi.

Strašan događaj dogodio se na sjeveroistoku Brazila, a do problema je došlo kada je dijete prilikom porođaja zapelo. Nakon što su dječaku otkinuli glavu liječnici su ostatak tijela izvadili carskim rezom. Tim od pet liječnika satima je pokušavao poroditi 22-godišnjakinju, inače majku troje djece.

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Slika nije dostupna utvrđuju se okolnosti Tragedija kod Varaždina: Tijekom poroda kod kuće u Ivancu preminulo novorođenče

Djevojka je svojoj obitelji ispričala da je znala da nešto nije u redu kada je čula da je nešto puklo. 'Prošla je veliku ptanju, liječnici su satima pokušavali izvaditi dijete stiskajući joj trbuh', rekla je rođakinja Gilmara Azevedo dos Santos, piše Daily Mail.

>> Došla u bolnicu zbog napadaja pa saznala da je trudna i da će roditi

'Tada je u jednom trenutku čula glasan zvuk i jedan od liječnika rekao je 'Marcos, jesi li lud?', nakon čega je ona pitala što se dogodilo', rekla je Gilmara. No, liječnici djevojci nisu ništa rekli. 'Moja rođakinja je potpuno shrvana, cijela obitelj je u šoku. Još uvijek je u velikoj boli, morali su je otvoriti da izvade mrtvog sina', dodala je.

U bolnici je osnovan odbor koji će ispitati bebinu smrt, a obitelj je najavila tužbu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene