Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašan zločin

Milena je silovana i pronađena na livadi, umrla je od teških ozljeda: Uhićen vratar nogometnog kluba

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Milena O. bila je na zabavi, a za njom je krenula potraga nakon što su primijetili da je duže nema. Pronađena je teško ozlijeđena na livadi.

Djevojka Milena O., koja je nestala tijekom zabave u njemačkom gradu Bramscheu, pronađena je teško ozlijeđena na livadi, no od ozljeda je ubrzo preminula. 

Obdukcijom je utvrđeno da je silovana i ubijena, a uhićen je 20-godišnjak Joel G., vratar jednog amaterskog nogometnog kluba u Donjoj Saskoj, pišu njemački mediji. 

U noći sa subote na nedjelju oko 150 ljudi slavilo je rođendan u okrugu Pente u Bramscheu. Oko 1:30 prijavljen je Milenin nestanak. Neki gosti krenuli su u potragu i oko 2:40 ujutro na livadi pronašli 19-godišnjakinju teško ozlijeđenu.

Pročitajte i ovo Strašan zločin u Dubravi: Ilustracija - 4 Tragedija u Dubravi Susjedi još ne pronalaze riječi za strašno ubojstvo, posebno je šokantan jedan detalj: "Ne mogu to ni zamisliti, kao iz filma"

Pokušali su je reanimirati, ali preminula je od ozljeda. U nedjelju ujutro 20-godišnji Joel G. uhićen je zbog sumnje za ubojstvo. U ponedjeljak je izveden pred suca, ali se nije želio izjasniti o krivnji.

Policija nije objavila detaljnije informacije o podrijetlu Milene O., piše Fenix magazin.

Joel H. i Milena O. navodno su se poznavali. O njemu su za medije progovorili i njegovi bivši školski kolege.

"Nije bio omiljen među djevojkama", rekla je jedna bivša kolegica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Moskvi Stravični detalji ubojstva jednog od tvoraca ruskog cjepiva protiv koronavirusa

"Uvijek je dolazilo do prepirki između njega i djevojaka. Rekao bih da je previše navaljivao. Razgovarao sam s nekoliko djevojaka iz našeg bivšeg razreda i one su također rekle kako ga nisu voljele jer je uvijek bio pomalo grub prema njima", rekao je Nico.

No nitko nije vjerovao da se nešto takvo može dogoditi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene