Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od padova kroz prozor do zatajenja srca

Što se to događa u ovoj naftnoj kompaniji? Preminuo četvrti visokorangirani menadžer, svi umrli pod neobičnim okolnostima

Plinovod
Plinovod Foto: DNEVNIK.hr
Ruska naftna i plinska tvrtka Lukoil objavila je da je preminuo potpredsjednik kompanije Vitalij Robertus.

"S dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je potpredsjednik tvrtke Robertus Vitalij Vladimirovič iznenada preminuo u dobi od 54 godine", piše u priopćenju.

Robertus je odmah nakon diplome započeo raditi u Lukoilu kao ekonomist.

"Radeći u Lukoilu duže od 30 godina, stekao je poštovanje svojih kolega ne samo u tvrtki već i u cijeloj industriji. Dobitnik je državnih i resornih nagrada za uspjeh u razvoju domaćeg goriva i energetski kompleks”, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Ovo je četvrti visokorangirani Lukoilov menadžer koji je preminuo u posljednje dvije godine, piše Ukrajinska pravda.

Vladimir Nekrasov, predsjednik Upravnog odbora Lukoila, preminuo je u listopadu 2023. od zatajenja srca. Nekrasov je bio na čelu Lukoila nakon što je Ravil Maganov, prethodni predsjednik, umro nakon pada kroz prozor Centralne kliničke bolnice u Moskvi u kolovozu 2022.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nemirno tlo Nakon snažnog potresa u Crnoj Gori deseci naknadnih udara: ''Ne možemo reći što će biti''

Pročitajte i ovo Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli"

Alexander Subbotin, bivši glavni menadžer tvrtke, umro je u svibnju 2022., a njegovo tijelo pronađeno je u privatnoj kući. Istragom je utvrđeno da je i Subotin preminuo od akutnog zatajenja srca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene