Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedan 240 milijuna

FOTO 150 kg kokaina su OVDJE sakrili!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošiljka kokaina ulične vrijednosti 240 milijuna kuna pronađena je u lažnim plastičnim bananama, koje su u Veliku Britaniju stigle iz Kolumbije.

Četvorica muškaraca uhićena su u vezi sa zapljenom 150 kilograma kokaina koji je bio sakriven u lažnim plastičnim bananama, koje su bile sakrivene zajedno s pravim bananama.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge

Uhićenje je provedeno u skladištu u mjestu Hartlip, nakon što je policija provela akciju nadziranja kamiona koji je prevozio kokain skriven u bananama. Promatrali su istovar i zaključavanje skladišta nakon čega je provedena racija.

Belgija: Zaplijenjeno pola tone kokaina, privedeno 13 osoba među kojima troje Hells Angelsa

Policija je pratila i trojicu Kolumbijaca do internet kafića u južnom dijelu Londona, otkud su poslane instrukcije u vezi s pošiljkom droge putem emaila, prenosi Mirror.

Kolumbijci su uhićeni po izlasku iz kafića, a policija je uhitila ukupno četiri osobe. Vozač kamiona nije uhićen jer policija vjeruje da nije imao veze s krijumčarima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene