Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan prizor

Pogodio djevojčicu na pješačkom prijelazu, skoro su ga linčovali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni su se naljutili i na gradske vlasti jer ništa nisu poduzele da osiguraju prijelaz opisan kao "tragedija koja čeka da se dogodi".

Još uvijek neimenovani vozač udario je u nedjelju u kazahstanskome Petropavlovsku autom devetogodišnju djevojčica zbog čega su ga ostali sudionici u prometu zamalo linčovali.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Jedan se od od prisutnih muškaraca pobrinuo da se djevojčicu odmah prebaci u bolnicu, a lokalni su portali u ponedjeljak iza popodneva potvrdili da malena, srećom, nije pretrpjela teže ozljede.

Dapače, odmah je puštena na kućnu njegu, a u međuvremenu je utvrđeno i to da 23-godišnji vozač koji ju je udario nije bio u alkoholiziranom stanju.

BEZ KOČNICA Istraživanje pokazalo porast agresivnosti u prometu

Manje je tjelesne ozljede zadobio i on jer ga je jedan bijesni građanin tri puta udario nogom, a trenutačno na tamošnjim društvenim mrežama traje rasprava i oko toga tko je tu zapravo i koliko kriv.

Naime, i dok nitko ne dovodi u pitanje je li dužnost vozača bila zaustaviti se, mnogi su se obrušili na gradske vlasti zbog opasnog prometnog rješenja.

Budući da velika vozila u desnoj traci često tako zaklanjaju pregled, pitaju se kada će napokon nekom sinuti da bi bilo dobro postaviti semafor. Ovo je, mišljenja su, "tragedija koja čeka da se dogodi".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene