Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Sv. Roka

Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

U ponedjeljak oko 13 sati dogodila se prometna nesreća između čvora Sv. Rok i čvora Rovanjska te, kako javlja HAK, autocesta je zatvorena za sva vozila.

Na autocesti A1, u smjeru juga, između tunela Sv. Rok i tunela Ledenik dogodila se prometna nesreća s poginulim osobama. 

"U ponedjeljak oko 13:15 na autocesti A1, smjer jug, između tunela Sv. Rok i tunela Ledenik dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule. Na mjesto događaja odmah su upućene sve žurne službe, a prema prvim informacijama u prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno vozilo", izvijestila je PU zadarska. 

Navedena je dionica autoceste u smjeru juga zatvorena te se promet odvija alternativnim pravcima.

Iz HAK-a javljaju da je zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Sv. Rok i čvora Rovanjska u smjeru Dubrovnika na snazi zabrana prometa za sva vozila

"Molimo korisnike za dodatan oprez", poručuju iz HAK-a. 

Pročitajte i ovo Prosvjed seljaka u Bruxellesu - 5 Drama u Belgiji VIDEO Kaos na ulicama Bruxellesa: Seljaci probijali barikade i palili gume, policija otvorila vodene topove

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Roditelji bijesni Umjesto na sportske igre, djecu iz regije doveli da plješću Vučiću i slušaju njegov govor: "Sjećam se da sam plakao cijelu noć"

"Dvoje ljudi ležalo je na cesti. Bilo je strašno, mislim da su jednoga i oživljavali. Posvuda po autocesti razbacani su dijelovi automobila pa su morali hitno zatvoriti autocestu da ne bi netko naletio na te ostatke", ispričao je jedan od svjedoka nesreće koja se dogodila na izlazu iz tunela Sv. Rok, piše 24 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene