Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NISKE CIJENE

Avionom iz Europe u New York za 10 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snižena cijena leta zrakoplovom iz Europe do SAD-a pokrivat će samo troškove leta, što znači da će putnici morati dodatno platiti obroke i prtljagu, kao i porez.

Niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair planira ponuditi letove iz Europe u New York i Boston koji će koštati tek 10 eura, piše CNBC. Povratak iz SAD-a koštat će još manje - 7,30 eura. To je izjavio predsjednik prijevoznika Michael O'Leary koji tvrdi da će do nevjerojatno povoljne ponude doći čim nabave više zrakoplova.

Pročitajte i ovo Boris Vujčić Hrvatska najgora u Eurozoni Upozorenje guvernera: Glavni doprinos inflaciji daju usluge, rast cijena će se nastaviti Slika nije dostupna DOBRE VIJESTI Vežite se, polijećemo! Ryanair najavio čak šest novih linija iz Hrvatske

Snižena cijena pokrivat će samo troškove leta, što znači da će putnici morati dodatno platiti obroke i prtljagu, kao i porez.

Premala mu plaća od 9 milijuna kuna: 'Nema lošije plaćenog od mene!'

Zrakoplovi bi trebali letjeti iz 12 do 14 europskih gradova do jednako toliko američkih destinacija, a puna usluga startat će u roku od šest mjeseci nakon što tvrtka nabavi potrebne zrakoplove.

'Mi možemo zaraditi na letovima u Europi koji koštaju 99 centi, naravno neće svako sjedalo koštati 10 eura, bit će i skupljih poslovnih mjesta', rekao je O'Leary.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene