Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio za Press?

'Nisam ubio Pukanića, proganjaju me s namjerom da me ubiju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Milovanović, glavni osumnjičeni za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, tvrdi da nema nikakve veze s atentatom na vlasnika ’Nacionala’ i optužuje hrvatsku policiju da je već pripremila njegovo ubojstvo, piše srpski Press.

Press tvrdi da se upravo njima Milovanović obratio pismenim putem i navodno negirao da je odgovoran za smrt Ive Pukanića i Nikole Franjića te iznio bojazan da ga hrvatska policija želi ubiti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznio obranu Slučaj Pukanić: I Luka Matanić odbacio povezanost s atentatom Slika nije dostupna Nakon jednomjesečne stanke Slučaj Pukanić: Ipak novo telekomunikacijsko vještačenje

Podsjetimo, Milovanović je glavni optuženi za ubojstvo Pukanića, a tereti ga se da je dovezao skuter s eksplozivnom napravom u dvorište ’Nacionala’. Od tada se nalazi u bijegu.

>> 'Milovanović se vjerojatno skriva u RS-u'

>> VIDEO: Pljačka trgovine oružja, osumnjičen Milovanović

>> Milovanović najzaposleniji kriminalac u regiji

>> Milovanović sudjelovao u atentatu na Ivana Pavla II.?

>> Milovanović pobjegao deset minuta prije pretresa

Čelnici policije Republike Srpske prije nekoliko dana su izjavili da smatraju kako se skriva kod svojih jataka negdje na njihovom području. 

Osim ubojstva Pukanića, ovaj navodno bivši specijalac Jedinice za specijalne operacije Milorada Ulemeka-Legije, tereti se i za ratne zločine u Hrvatskoj, sudjelovanje u pljački Delta banke, nedavnu pljačku trgovine oružja u Zagrebu te niz drugih zločina. Neki ga mediji svrstavaju u kategoriju najzaposlenijih kriminalca u regiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene